19 de abril de 2013

Kyushu, l'illa dels volcans.

El fum de les fàbriques és la primera imatge que tenim de l'illa de Kyushu que té una gran activitat volcànica. 
Beppu és una ciutat termal a la vora del mar. Les fumaroles i surgències són per tota la ciutat, algunes formen petites basses de colors degut a la seva composició mineral. Després de tant carregar la motxilla no ens anirà malament disfrutar dels beneficis de les aigües termals; un banyet de fang i tot seguit un d'aigües sulfuroses, ens deixen preparats per continuar el viatge, cap a Aso, un petit poble enmig d'una caldera volcànica de uns 120 km de circumferència. Preparem la motxilla i sortim a caminar pel massís volcànic, rodejant el cràter del Nakadake, un volcà actiu que no para de fumejar. Ens hem pogut apropar fins al cràter i veure el llac turquesa del seu interior entre els núvols de gasos.





























3 comentarios:

Unknown dijo...

Venga cuñaos!! Os estáis pegando el farol....vosaltres esteu a Lanzarote. Ara arriba lo bo; Kioto i Tokio són molt xules, si més no curioses.

Petonets!!

ANTONIO RECIO ·no limpio pescado dijo...

Joder ya que estabais en una piscina de barro, te podías haber ganado la primera pela con la mire¡¡¡

HOY GRAN PELEA DE BARRO.

MIREIA, LA NIÑA DE LA VILELLA VERSUS TAMAGOCHI, LA NIÑA DE LA ISLA...

Maripili y sus muchachos dijo...

A qué pensabais que me había perdido... Pues no oídmeeee muy chulo y ahora q esta el peque mucho más. Aunque cuando leáis esto ya estará aquí. Bueno chulo menos la foto del barro Dios que feos estáis, se puede mirar una vez y poco rato q dais miedo.

Que os sigo, os veo, os vigilo, me entero de todo, pero no me apaño mucho sin el ordenador.

Un beso x cada día q no os he escrito

maripili y sus muchachos.