24 de febrero de 2013

Tengchong: volcans, termes i temples.


Abans de deixar Yunnan en direcció a la província de Guizhou, ens desviem una mica de la ruta per anar a Tengchong, una petita ciutat prop de la frontera amb Mnyanmar i el Tíbet.

Tengchong, al igual que d'altres ciutats de mida mitjana, no té res a destacar.La ciutat, situada en una zona volcànica, està envoltada de petits volcans extingits i fonts termals (que voliem visitar per fer un banyet, però feia calor i no venia gaire de gust). 

Un parell de dies fent excursions pels camps de lava i volcans i per l'impressionant temple de la Muntanya del Pic Enmig dels Núvols (Yúnfēng shān). Un petit temple monestir taoïsta del segle XVII, situat en el pic d'un turó a 2500 metres. Si el seu emplaçament és espectacular, no ho és menys la forma d'accedir-hi: 50.000 escales! per dir un número, potser més! O el que és el mateix, 800 metres de desnivell o hora i mitja d'escales. Un gran exercici pels nostres genolls!

Acabem la nostra excursió amb un divertit viatge en un taxi compartit amb unes senyoretes que sembla que tornin de les carreres d'Ascot, amb unes boniques pameles que no ens deixen veure la carretera de lo grans que són!

















1 comentario:

Anónimo dijo...

Que monu! Ferran aquestes barbes comencen a estar una mica llargues, que t'hi vols fer rastes?
Encara al·luciono amb l'hotel del salt del tigre
Un petó ben gran, ben gran
Esther