28 de diciembre de 2013

Cronica d'un retorn. De Venecia a casa.

21/12/2013. En Venecia esperabamos la carta con las últimas reservas de tren hasta Girona, pero no ha llegado, así que hemos tenido que improvisar y comprar un nuevo billete y redefinir el tramo final de Niza a Girona.
De Venecia salimos a las 8.32 h. dirección Milán, donde tenemos que cambiar de tren.11.10 h. tren destino Ventimiglia, frontera con Francia, Tras la ventana, el Mediterraneo, los pinos... A las 16.08 h. llegamos a Niza, tiempo para un corto paseo por su casco antiguo y a dormir, mañana llegaremos a Catalunya.







22/12/2013. 
A les 8.55 h. agafem el primer tren del dia, que ens porta a Marsella. Corre, corre que perdem el el següent tren, hem arribat amb retard a Marsella! Uff! Ja som dins el tren de camí a Perpignan, ja només queda Portbou i Girona. Dinem al tren, mentre el sol càlid de l'hivern ens recorda que ens apropem a casa...aquí ja no fa tant de fred!
15.40 h. Arribem a Perpignan, hora i mitja d'espera, passeig fins Le Castellet. Ja som a Catalunya! o quasi.






A les 17.51 h, Portbou. Ara si! ja estem a casa! o quasi. Truquem per telèfon als nostres còmplices, encara queda arribar a Girona.



19.41 h. A Girona ens espera una de les nostres còmplices, la nostrs amiga Mireia ens acollirà a casa seva un parell de nits. Ara ja sóm a casa o al menys així ens sentim... 
23/12/2013.
Pasem el dia a Girona visitant per sorpresa a amics que tenim a la ciutat.

24/12/2013.
Ens acomiadem dels amics de Girona. Bon Nadal! I agafem nerviosos el tren fins a Barcelona. Sí, ja hi som! Són les 11 del matí al passeig de Gràcia. Hem aconseguit tornar a casa per terra! Un somni complert i una sensació estranya en el nostre cos...




Avui sí que ens mereixem cel.lebrar a Barcelona la nostra nit bona particular!



Han estat dotze dies d'esquizofrenia viatgera, set idiomes diferents, quatre monedes diferents, set menjars diferents, set companyies de tren diferents....esmorçar austríac pel matí i sopar italià per la nit, o sopar turc i berenar romanés... Hem de felicitar al nostre cervell per adaptar-se tan bé als canvis, tot i algun que altre despiste de no saber on està en un determinat moment...


Propera i darrera notícia, un breu resum de Rodalmon.

1 comentario:

núria dijo...

Bentornats a casa! Espero que l'adaptació a la vida real no se us faci massa complicada i que gaudiu d'un genial 2014! Records des de k's house kyoto!