19 de diciembre de 2012

Compte enrrera

S'apropa el dia,  últims preparatius, augment dels nervis i barreja de sensacions. Ja tenim més o menys les motxilles preparades tot i que fins l'últim dia no ho estaran del tot. Sempre hi ha canvis d'última hora, si agafo això i deixo lo altre...

Es pot pensar que el més complicat és com preparar la motxilla per un any. Doncs és el més fàcil. A no ser que et diguis Paris Hilton, nomes cal pensar en el que et posaries durant deu dies, això si repetint modelet. El món està ple de bugaderies.
No hi ha res imprescindible per ficar dins la motxilla, a qualsevol part del món pots aconseguir allò que no havies posat en la teva llista de "coses imprescindibles".

El més difícil dels preparatius abans de marxar ha estat deixar-ho tot lligat a casa, vacunacions, carnets, targetes bancaries, passaports en regla... 


Quin desordre!

Ultimant detalls del viatge.


Només queden uns pocs dies!!! Marxem el 31 de desembre... ens menjarem els raïms a l'avió!!!



1 comentario:

Anónimo dijo...

Uohhhh!!! Mireia quina ilu saber de tu. Estic contenteta de qué facis aquest tomet per la ribereta més oriental d'aquí al costat! jejejej Xula passa-t'ho bé i petonets i us aniré seguint tant com pugui. PEtons i fins l'any que ve no?
Vanesa