28 de agosto de 2013

La Gran Ruta, Palma - Ulaan Baatar.

Espectaculars paisatges durant les nou hores de trajecte fins a Bishkek. 
En arribar a la capital, l'últim que t'esperes trobar quan arribes a un lloc, quatre boixos de Palma de Mallorca amb un Citroen Xsara de camí a Ulaan Bator, Mongòlia.
Arribem de nit a Bishkek, la capital Kyrguiz i coneixem a Raul, Javi, Dani i Nacho que estan viatjant des de Palma a Ulaan Bator, en el seu cotxe!
Una cordial benvinguda, una cervesa i un bon plat de pasta amb verdures. Xerrem animadament entre cerveses, anem explicant-nos les aventures i intringulis viatgeres.
Alhora que viatgen, estan filmant un documental sobre la seva aventura per la TV Balear, de la que ens fan particeps explicant el nostre viatge i compartint les nostres anècdotes amb els protagonistes del documental. A partir del gener tindran muntat el documental. Si el voleu veure, es dirà "La gran ruta" i serà a la IB3...
Una rocambolesca i neoclàssica pèrgola de l'època comunista en el jardí de la casa és testimoni de les nostres xerrades amb d'altres viatgers. És la casa d'un poeta de l'antiga època soviètica...
No hi ha ningú "normal"? Una parella de francesos, la Sylvie i el Régis que viatgen en bici per Kyrguistan i van de camí a la Xina durant un any. Una parella "madureta", cosa que fa que encara tingui més mèrit el que fan.
Si les trobades dins de la casa han estat interessants, la ciutat de Bishkek no passa de ser una ciutat agradable, per la quantitat d'arbres i poc més. Una parada obligada per descansar del viatge de 9 hores des d' Arslanbob. 
Un sopar en una pizzeria, veure una pel.lícula...



















No hay comentarios: