13 de abril de 2013

El cor de Shikoku.


Awa Ikeda situat al cor de la illa de Shikoku, és una zona rodejada de muntanyes, on la vida rural queda lluny de l'estrès de les ciutats.
Muntanyes, boscos amb estranyes criatures, rius i petites aldees, on es conrea te, es recullen falgueres del bosc per menjar i es conreen  bolets shitake, amb un laboriós sistema. Cal tallar troncs de determinats arbres i fer piles en mig del bosc, entre els troncs aniran sortint els bolets.
L'illa és coneguda per la seva ruta de pelegrinatge i els seus 88 temples. Hashikura-ji, un dels 88 temples, va ser fundat fa 1200 anys. El conjunt conté sis temples decorats amb treballades escultures de fusta que representen imaginaris animals i complexes estructures de teulades. Demanem un desig i continuem recorrent aquesta part de l'illa caminant i amb petits trens que circulen per gorges d'aigua de color maragda i boscos primaverals.
A la nit hem pogut sentir el primer terratrèmol! Deuria ser petit però ens ha sacsejat en els nostres llits... Bé, hem vist a les notícies que no era tant petit 6,3 a l'escala de Ritcher, però no ha passat res.














































3 comentarios:

Chema dijo...

Molt boniques les fotos, però on són els japos???? Sembla que no hi visqui ningú.

ANTONIO RECIO ·no limpio pescado dijo...

Ferran,
monta ahí algo parecido al camino de santiago.
pd: Tienes un amigo nuevo?

Anónimo dijo...

Eps aquest no és el Ferran, teniu visita?
Que no hi ha ningú al Japó? O és que ja ens havíem acostumat a la gernació de la Xina
Una abraçada,

Esther