6 de enero de 2013

Anem a la platja!

Com l'estada a Bangkok en espera del visat de la Xina es podia fer pesada, hem decidit marxar a passar els Reis a la platja.
Hua Hin és un poble de platja a dos hores de bus de Bangkok, fet que el fa ser molt turístic tant pels tailandesos com pels europeus (sobretot escandinaus, que estar a petar!, molts d'ells jubilats amb tailandeses jovenetes...). Malgrat tot, encara es pot veure la forma de vida tradicional: alguna casa de fusta (envoltada d'edificis moderns), els calamars assecant-se al sol, les barques dels pescadors, el seu picnic a la platja, les peculiars formes de posar per fotografiar-se i com no, els venedors de cometes, avions, etc.
Però per passar un cap de setmana, no está malament. Dies de sol i platja, per trencar la blancor que portavem de l'hivern i nits per menjar molt peix i barato. Ah! i per rematar l'estrés que portem, ji, ji, un masatge thailandés... No tingueu enveja perquè fa bastant mal, ja que se't pugen a sobre i et claven colzes i genolls! Però el resultat final és molt bó.


















3 comentarios:

Anónimo dijo...

Enveja per un massatge?. No pas!!
Pobrets...
Peró la humanitat sencera, agraeix el vostre suplici i penitencia..

"Lo carallot del Baix Camp"

Unknown dijo...

Estos paisajes si que son bonitos,y hacerlos en moto debe ser una pasada.Cuidado que no os venga una avalancha de chinos.Besos.

ANTONIO RECIO ·no limpio pescado dijo...

Pídele el face a la modelo de la pose.
pd: que pasa que estais todo el día comiendo¡¡¡