3 de diciembre de 2012

Tornem a marxar de viatge


De la mateixa manera que en l'anterior viatge que vam fer, sortirem només amb el bitllet d'anada. Això no vol dir que no tornem, sinó que ja decidirem quan és moment de tornar.
En aquesta ocasió, el destí inicial serà Bangkok. La nostra intenció és la de viatjar per l'Est d'Àsia, sense lligams de cap mena, a excepció dels que t'imposen les autoritats de cada país per la durada del visat.
No tenim intenció de recórrer grans distàncies amb la finalitat d'anar segellant el passaport ni  col·leccionar monuments. Únicament viatjar pel plaer de viatjar, de conèixer, de viure,... allò que et vas trobant a la ruta.
Viatjar pels països en autobús, tren o vaixell, t'ofereix una visió sovint més propera i lenta que et permet capturar instants que d'altre manera no gaudiries. 





És una simple fórmula: a més temps de durada de trajecte, més possibilitats d'anècdotes o experiències.






4 comentarios:

Anónimo dijo...

ferran sóc la teva novia de bankok quan vinguis ja veuras els teus fills que grans s'han fet.

PIUPIU dijo...

Bueno, he recuperado el "favorito" de este blog para estar al día de vuestras locuras. Un beso a los dos y Feliz Navidad!

CARMEN dijo...

Nandini, os seguiremos "locamenti".
Familia Mestres-Manzanares. Ya sabes que eres el fan nº1 de Junior.

quin dijo...

Hola parella soc el Quin de Modelo, gueno estic emocionat, es com si estiguessi amb vosaltres per Bankog. He pasado blog a Robert de Menors que diu que li fa molta gràcia seguir-te, aqui al talego la gent s´afegeix a favorits el vostre blog, volen seguir-vos. Vinga bon any i que tot sorti com voleu. Quan arribis a Muang Sing t´has de recordar que vaig estar allí i es una flipada.